Masini Noi
 
Second-Hand
Ultima Ora, Sursa Ta de Informare, Stirile Zilei, Presa Locala, Economie, Magazin, Sport Totul despre Muzica Ta PHG Media News, Noutati Mondene, VIP Stiri, Barfe, Info Vedete AutoSearch, Totul despre masini, Showroom Auto, Anunturi Auto-Moto-Utilitare, Firme Auto, Tuning Zone, Blogs
PHG Portal - Interzis celor fara viitor !
Retete Culinare, Indexul Bucatariei Romanesti MovieHouse, Totul despre filme, Top 100 Filme, Subtitrari, Informatii Actori, Program TV, Program Cinema Director WEB, Indexul site-urilor romanesti, Promovare OnLine 2XtremeBoom, Jocuri Funny, Filme Funny, Poze Funny, Adult Area
    Selectati Categoria
 
          Servicii PHG

   Movie House Filme

Cauta Firma, Indexul firmelor din Romania Cauta Lege, Indexul Legilor din Romania Cauta Cod Postal, Coduri Postale
   Actualitate

Au inceput inscrierile pentru Gala Premiilor eCommerce

     30.05.2006  
 
Link2ec, singura publicatie dedicata exclusiv industriei online din Romania, organizeaza Gala Premiilor eCommerce.
Scopul evenimentului este acela de crestere a competivitatii si a performantelor jucatorilor implicati, rasplatirea celor care cred, promoveaza si au realizari in comertul electronic.

Inscrierea se va face simplu si rapid, scriind un e-mail la adresa office@link2ec.ro cu subiectul "Inscriere site de comert electronic". Nu vor fi inscrise site-urile care nu accepta plata prin card online.

Premiile vizeaza toate categoriile de furnizori de solutii si servicii de comert electronic, incepand cu magazinele virtuale si continuand cu bancile, procesatorii de plati si companiile specializate in servicii web, ziaristi etc.

Link2eCommerce va acorda si propriile premii care vizeaza contributia la dezvoltarea si promovarea platilor cu cardul si a industriei de comert electronic.

Gala va fi transmisa live pe Internet prin intermediul portalului de business, http://www.wall-street.ro/ si este asigurata de Euroweb Romania si WSI.
Vremea azi in Bucuresti
°C
°C
vezi vremea in tara
 
     
   
 
Parerea Ta Conteaza
     
 
Nici comentariu pentru acest articol
 
 
 
  Alte titluri
     
  29/03/2024  
 
Din aceasta publicatie
 
Din aceasta categorie