Portalul Tau
Referate On Line Cele mai apreciate retete culinare doar pentru tine! Orice programel de care ai nevoie! Doar pentru a nu cauta prea mult!
Referate On Line
 
Kut.Ro-Primul Motor de Cautare in Domeniile .ro

Kuta pe site Kuta pe Web   

 

 Categorii
 
   
Slideshow Slideshow
 
Santaj pe video - chat
O FATA FIERBINTE ISI HARTUIESTE PATRONUL CA SA-L DESPARTA DE VIITOAREA NEVASTA
Iata ca se poate ca si un lup sa fie mancat de oaie. Patronul unui video-chat este hartuit si amenintat de o juna bruneta care in ultimii doi ani a prestat in fata camerelor sale de luat vederi.Dupa ce barbatul i-a respins avansurile, tanara, de 24 de ani, a apelat la diverse modalitati mai putin ortodoxe de a-l desparti de prietena. Dar cum au ajuns sa se cunoasca e poveste mai lunga.

LEGIUNEA FETELOR DISPONIBILE : Carmola Ivanciuc este de fel dintr-un sat de langa Campina. Cand a venit in Bucuresti, cu ganduri de mai bine, in urma cu mai mult de trei ani, nu avea nici o prindere. Se considera una dintre frumoasele Campinei, sau cel putin asa-i spusesera cei cativa barbati care-i trecusera prin pat. Dupa ce a lucrat cateva luni ca vanzatoare la o cofetarie, s-a gandit ca impachetarea prajiturilor nu este scopul ei in viata. Voia ceva care s-o faca remarcata si sa-i aduca si bani. Si pentru ca nu putea sa ajunga prezentatoare de stiri, s-a inrolat in legiunea fetelor disponibile pe video-chat.

„NU M-AM DEZBRACAT DIN PRIMA“
„Am gasit un anunt in ziar si m-am prezentat imediat. Dupa ce am aflat care sunt conditiile, mi-am dat demisia de la magazinul unde lucram si imediat m-am apucat de lucru. Mai intai am intrat pe chestii soft, adica nu m-am dezbracat de tot din prima. La chilotei n-am renuntat asa de usor“, zice tanara cu mandrie de parca era vorba despre cine stie ce chestie de importanta universala. Pentru serviciile prestate, Carmola primea in jur de 400-500 de dolari pe luna. O suma cu care se putea descurca in jungla bucuresteana.

UN FEL DE „CURVA PE INTERNET“
Dar, la un moment dat, au aparut probleme in Paradis. „Acum cateva luni, am vrut sa renunt la ceea ce fac. Doream s-o iau de la capat cu altceva mai putin rusinos. Nu voiam ca ai mei sa afle ca am devenit un fel de curva pe internet. Insa patronul video-chatului nu ma lasa. I-am spus ca plec, dar el ma ameninta ca trimite alor mei inregistrari cu mine si ma obliga sa prestez in continuare. Eu vreau sa renunt, pentru ca am de gand sa ma apuc de altceva. Dar el mi-a zis ca nu mai pot sa scap de chestia asta de vreme ce am intrat in afacere, ca nu e dupa capul meu. Mi-a zis ca o sa ma gaseasca si-n gaura de sarpe daca dispar, ca are datele mele din buletin si ca pune gorilele sa ma bata. Zilele trecute m-am intalnit cu o prietena si aceasta mi-a spus ca i s-a parut ca ne urmareste cineva“, zice tanara.

INSCENARI, SANTAJ
Pentru ca era vorba despre amenintari, era musai sa vorbim si cu patronul care-i facea fetei zile amare. Si aici au inceput surprizele.
De fapt, Carmola nu era atat de nevinovata pe cat a incercat sa para. Ba, mai mult, inscenase o intreaga poveste santajandu-l pe omul care o „lansase“. Iata cum stau lucrurile intre ea si Petrut Cosman, patronul video-chatului. „De cateva luni, Carmola, care pe chat isi zice Hot Pussy, a inceput sa-mi trimita fel de fel de mesaje pe telefon, sa ma sune noaptea si sa-mi ceara sa vin la ea acasa. Am tot refuzat-o si am incercat sa-i explic ca relatia noastra este strict profesionala, dar ea, nu si nu. Stie ca am o prietena cu care urmeaza sa ma casatoresc, dar vrea sa ma despart de ea. M-a amenintat ca ii spune prietenei mele ca am avut o aventura cu ea si ca daca nu fac cum spune ea, o sa pierd si afacerea“, zice Petrut. Acum el vrea sa scape de Carmola, dar nu stie cum. Ca ea se tine ca scaiul de oaie, mai ceva ca o ventuza.

AR DA ORICE SA SCAPE DE CARMOLA
Ca fizic, Petrut nu pare genul de macho. Saten cu ochii caprui, de inaltime medie. Nimic care sa iasa in evidenta. Insa Carmola e topita dupa el sau dupa banii lui.
Carmola spusese ca Petrut o urmareste peste tot sau isi trimite oamenii s-o spioneze mai ceva ca la Big Brother si ii asculta convorbirile telefonice. Adica a pus pe urmele ei intreaga armata a statului roman si a imprumutat si soldati din trupele straine.
Patronul ar da orice sa scape de Carmola. Daca stia ca se pricopseste cu beleaua la usa, fugea mancand pamantul. Fata, insa, se crede un fel de Terminator de barbati si zice ca-l va distruge definitiv pe Petrut. Ea afirma ca acesta este meciul pe care-l va castiga cu siguranta.

Sursa : Ziarul
2004-06-02 01:31:02 Postata de dan
   
Stirile Zilei  2004-06-02 01:31:02
 
  Dacia de 5.000 euro, lansata azi la Bucuresti si la Paris
  Hormonii si sufletul
  Alimentatia femeii gravide
  Mancam la fel ca in anii 70!
  Chestionarul casatoriei perfecte
  Fotbalul virtual castiga noi adepti
  Chiulul alesilor costa 17 miliarde lunar
  Celebra Miricioiu
  Slujba de promovare a unui candidat PD la primarie
  Rusii prefera blondele ca bodyguarzi
  Sport - Misiune indeplinita
  Manelistii intra si ei in campanie
  Guvernul nu vrea sa interzica centralele termice de apartament
  Comanda politica in cazul MISA
  Senatorul Vidovici joaca prin secretara la ProSport
  Romania, tara roasa de oftica
  Adrian Nastase: "Dinamo a castigat pe merit"
  Irakul are un nou sef
  IT/Stirile zilei – 2 iunie 2004
  Trimis la puscarie pentru chiolhanurile generalilor
  Profesorii fac miting azi
  Ben Laden a ales tintele din Turcia
  Politistii fac poze copiilor premianti
  "Guru" avea telefoanele interceptate
  Bariere ucigase
  Escrocherie cu sediul in Gibraltar
  Agroturism cu teren de la stat
  Inventatorul apei calde ieftine, furat
  Trei suceveni au castigat cate 572 milioane de lei
  Cumparaturi ieftine la TIBCO
  Premiera in Divizia A: brigada exclusiv feminina, la Poli - Gloria
  Fratii Kliciko ajuta orfanii romani
  Si-a facut singura cezariana
  Doar 1,42% diferenta intre om si cimpanzeu
  S-a expediat prin posta ca sa poata scapa de proces
   
  Ultimele stiri din -
Trimite Email cu aceasta stire
Tipareste Stire
Parteneri media :
Jurnalul National Libertatea OnLine Ziarul care spune lucrurilor pe nume Cotidianul Gardianul
   
Wallpaper Stiri Concursuri ServiciiOnLine DownloadSoft
Sms Moka Vremea JocuriOnLine Sistemul fiscal Titrari
Mail Media Programul TV Persoane fizice Wallpaper
#irc Curs Valutar Bancuri Persoane juridice Referate
BAC 2004 Linkuri utile Muzica Noutati Retete Culinare
       PHG recomanda    Adaugari noi
Cum sa adaugi un site - Termeni de utilizare - Politica de securitate - Mail us - Publica pe acest site  FreeFind.com



© Copyright reserved by PHG SOFT- 2003-2005