Portalul Tau
Referate On Line Cele mai apreciate retete culinare doar pentru tine! Orice programel de care ai nevoie! Doar pentru a nu cauta prea mult!
Referate On Line
 
Kut.Ro-Primul Motor de Cautare in Domeniile .ro

Kuta pe site Kuta pe Web   

 

 Categorii
 
   
Slideshow Slideshow
 
Lume, lume...
Infractorul respecta regulile de circulatie - Oliver Pearson (28 de ani) din Flathead County (SUA) a fost arestat pentru furt si atacarea unui politist. Eliberat conditionat el s-a apucat din nou de "gainarii". Oamenii legii l-au vazut sustragand produse dintr-un magazin si, au pornit in urmarirea infractorului. Nu le-a fost foarte greu sa-l prinda, pentru ca hotul semnaliza constiincios la fiecare viraj si nici nu depasea viteza legala.
Susan Waren si Luke Read au gasit un mod hazliu de a protesta fata de incalzirea globala. Ei s-au plimbat prin gradinile botanice din Edinburgh "dotati" cu echipament de scubadiving, in incercarea de a-i convinge pe oameni ca este foarte importanta protectia mediului inconjurator

Meloman - Politistul s-a trezit cu… Beethoven - Seful Politiei din New Riegel (Statele Unite) s-a trezit in mijlocul noptii cu un strain in casa sa. Dar "intrusul" nu era un oarecare… ci un adevarat meloman. Si asta pentru ca tanarul de 19 ani se asezase frumusel la pian si canta simfonii de Beethoven. In cele din urma s-a constatat ca este vorba despre o confuzie. "Melomanul", aflat in stare de ebrietate, incurcase casele si, in loc sa ajunga la prietenul sau, a intrat in locuinta politistului.

Curatenie - 750 de tone de gunoi intr-o piata - Gunoierii din Nairobi (Kenya) au avut mult de lucru pentru a curata piata Wakulima (cel mai mare loc de comercializare a fructelor si legumelor din tara). Dupa ce, timp de zece ani, oamenii au depus mai multe plangeri in ceea ce priveste igiena complexului, autoritatile s-au hotarat, in sfarsit, sa "ia taurul de coarne". Ce a rezultat in urma operatiunii de curatenie: 750 de tone de gunoi, 38 de tone de fecale si peste 6.000 de sobolani. Refuz - Mirele s-a speriat de mireasa
Un mire din regiunea Mirzapur (India) si-a parasit "aleasa" dupa ce a constatat ca nu este cea pe care o vazuse atunci cand familiile lor au facut aranjamentele de nunta. Cand barbatul a vazut cum arata mireasa, a luat-o la fuga, iar rudele fetelor au pornit in urmarirea lui. In cele din urma, "rusinea" a fost spalata. In timp ce rudele il alergau pe nefericit, mireasa a "intrebat publicul". Iar unul dintre martorii casatoriei a fost de acord sa o ia el de sotie.


Flamand - A amenintat ca se sinucide daca nu i se da sushi
Un japonez si-a pus cutitul la gat si a intrat in primul restaurant pe care l-a vazut si a amenintat ca se sinucide daca nu i se da ceva de mancare. Ba chiar a avut si preferinte: sushi. Barbatul, in varsta de 68 de ani, nu beneficia de nici un venit, si le-a declarat politistilor chemati la locul faptei ca foamea l-a impins la acest gest. Reprezentantii oamenilor legii nu au spus nimic daca omul a capatat ceea ce a dorit sau nu.


Nemultumiri - Marimea penisului, cauza in instanta
Un american din New Jersey e nemultumit de marimea penisului sau, dupa ce acesta a fost "tratat" cu produse speciale. Americanul a acuzat in instanta compania producatoare de medicamente naturiste, motivand ineficienta. Reclamele la produs promiteau ca penisul se va mari cu 7.5 centimetri si dupa un tratament de 30 de zile, care a costat 60 de dolari, "pacientul" n-a constatat nici o imbunatatire radicala.


Record - Gandacii, pe post de delicatese
Ramesh Komar nu numai ca mananca gandaci de bucatarie, dar ii si considera delicatese. "Au gustul cel mai bun dintre toate insectele", spune el. Tanarul de 26 de ani practica acest "sport" inca din copilarie, cand a mancat un gandac, din curiozitate. Apoi a auzit ca cineva a intrat in Cartea Recordurilor pentru ca a halit 36 de astfel de insecte intr-un minut. Ambitiosul Ramesh Komar se pregateste acum sa doboare recordul si sa inghita 50 de gandaci intr-un minut.


Scurtcircuit - Balonul buclucas
Un balon de Valentine’s Day a provocat mai mult necaz decat bucurie. Iubaretii s-au luat cu pupaturi si l-au scapat. Balonul a plecat hai-hui, calauzit de vant, pana s-a plictisit de-atata haladuiala si s-a oprit fix intr-un fir de electricitate, provocand un scurtcircuit. Rezultatul e ca balonul indragostitilor a lasat fara curent peste 2.000 de locuitori ai orasului, pentru cateva ore bune.


Sex – Prezervativul muzical
Un ucrainean a inventat prezervativul muzical. Prevazut cu senzori minusculi conectati la un echipament electronic in miniatura, prezervativul emite sunete muzicale. Ele se intetesc pe masura ce partenerii sunt mai pasionati! De asemenea, prezervativul e dotat cu un repertoriu larg, alegand linia melodica in functie de pozitia partenerilor! Inventatorul declara ca nu exista riscul electrocutarii.


Identitati - Viol "ginecologic"
Doi medici sunt dati in judecata de pacientele unuia dintre acestia. Charles Momah e ginecolog, iar Dennis Momah e medic generalist. Cei doi sunt frati gemeni si seamana ca doua picaturi de apa. Pacientele ginecologului ii acuza pe cei doi de "schimb de identitate in scopuri frauduloase". Ele sustin ca generalistul s-a dat drept fratele sau ginecolog, operand activitati specificie domeniului, violand astfel intimitatea femeilor.


Abstinenta - Mesaj de Sf. Valentin
Un grup de tineri religiosi din Singapore a asteptat cu nerabdare Ziua Indragostitilor ca sa-si poata imparti manifestele. Ei au incercat sa convinga cuplurile ca trebuie sa astepte casatoria pentru a face sex si ca exuberanta afisata de Valentine’s Day e un mare pacat. Peste 200 de "activisti" au impartit tinerilor bratari cu mesajul "Merita sa asteptI". S-au vandut 6.000 de bratari la 2 dolari bucata, desi sondajele arata ca tinerii n-au de gand sa-si schimbe comportamentul. In Singapore, totul este strict controlat, iar sexul oral intre barbati este considerat un act criminal.


55 DE MARIMI DIFERITE...
O companie Taiwaneza a dat lovitura pe piata de prezervative. Pornind de la reclamatiile barbatilor ca nu gasesc (ne scuzati) prezervative pe masura, sau ca acestea se pot sparge (in cazul in care sunt prea mici) Huang Wanting, managerul companiei spune ca a gasit solutia ideala. A creat (tineti-va bine!) 55 de marimi diferite de prezervative.

Solutia salvatoare poate fi si in beneficiul barbatilor de pe alte continente. Tot ce trebuie sa faca acestia este sa acceseze adresa de internet a companiei, sa printeze modelele expuse si sa… le compare cu ce le-a dat mama natura, pentru a afla marimea exacta. Dupa care pot comanda linistiti cate modele vor. Huang Wanting spune ca, de cand au facut public faptul ca firma sa vinde aceste prezervative si prin intermediul Internetului, s-au facut peste 20.000 de accesari si au vandut zeci de mii de prezervative.

Marimea cea mai solicitata de taivanezi este cea de 10,6 centimetri lungime si 4,8 in diametru. Asta in conditiile in care cel mai mare prezervativ produs este G22 (adica 24,1 cm lungime si 6,3 cm in diametru), pe cand cel mai mic este J33 (7,6 cm lungime si 4 cm in diametru). (C.O.)



HARTIE DIN CACA DE CANGUR
O companie din Canberra, Australia, care produce hartie, a facut o descoperire extraordinara pentru ecologisti. Ei au ajuns la concluzia ca pot folosi o resursa "urat mirositoare" pentru o cauza nobila. E vorba despre fecalele de cangur cu ajutorul carora compania a reusit sa produca hartie. Reprezentantii companiei au apelat la ajutorul proprietarilor de terenuri din jurul fabricii, rugandu-i sa adune mizeria de prin apropriere. Acestia au fost de acord si au "donat" mizeria colectata fabricii. Din aproximativ 25 de kilograme de materie prima adunata, muncitorii fabricii au produs 400 de foi de hartie. Specialistii sustin ca fecalele de cangur sunt foarte bogate in fibre si asta le face tocmai bune pentru producerea de hartie. Patronul se declara incantat de aceasta descoperire, pentru ca misiunea companiei pe care o conduce sustine deschis ecologia. In plus, hartia produsa de compania lui n-a folosit nici pana la aceasta descoperire lemnul. Reprezentantii companiei au declarat ca urmatoarele foi vor purta marca "Caca de cangur 100%", inscriptionata la vedere. Totodata, ei au anuntat ca au suficient material pentru o prima serie, insa vor avea nevoie de ajutor si pe viitor, la colectarea materiei prime.
Sursa:www.jurnalul.ro
2005-02-17 11:26:28 Postata de 2good
   
Stirile Zilei  2005-02-17 11:26:28
 
  Vanghelie si abecedarul
  Vasile Blaga, audiat la Comisia pentru cercetarea abuzurilor din Camera Deputatilor
  La Paris, politistii britanici reconstituie moartea printesei Diana
  Medic american, dat in urmarire internationala, prins la Brasov
  Angajatul Ambasadei SUA a avut o alcoolemie de unu la mie
  Doi jurnalisti de la postul Prima TV au fost sechestrati, timp de o ora, de Politia spaniola
  Alexandra Austin, romanca apatrida din Canada, pretinde daune de 7 milioane $
  Viorel Moldovan, din faliment in faliment?
  Bomba fotbalistica de la Timisoara este pe cale sa faca «fas»!
  Ronaldinho, peste Sevcenko in «Meciul Secolului»
  Arbitrii pun crosa in gura FR de Hochei pe Gheata
  Filmul «The Aviator», difuzat si in Romania
  Nominalizarile pentru Premiile Clubului Roman de Presa, 2005
  Razboi pe functii in Uniunea Artistilor Plastici din Romania
  Huidu si Gainusa raman in continuare la Prima TV
  Creditele in valuta, mai scumpe din 24 februarie
  Vanzarile de autoturisme s-au dublat
  Noi demiteri la Transporturi
  Pragul de detinere la SIF-uri va fi majorat la 1%
  Dezastru in orasele sarace
  Statul va cheltui 500.000 de euro pe studiul de impact al inchiderii a patru CET-uri
  Cumparand sute de milioane de euro, Banca Nationala a ingenuncheat leul
  Cultivatorii de tutun vor primi subventii in 2005
  Protocoalele deputatilor, ajustate la dublul inflatiei
  Venite dupa ger si zapada, inundatiile fac ravagii in jumatate din tara
  Apartamente pentru orfani, cumparate din fonduri PHARE, zac nefolosite
  Paloma, prietena cumnatei lui Basescu, a ramas fara post
  Patronatele doresc un Cod al Muncii european
  Traian Basescu nu renunta: Vrea alegeri anticipate pana in noiembrie 2005!
  Secuii se rascoala?
  Boc stie, dar nu se preda!
  Deputatii nu au delegatii
  Imunitate lasata la vatra
  Protocolul Coalitiei guvernamentale: In grup ne spalam pe dinti si in cor dirijam pietonii!
  Antrenat de Copos, Radu Opaina, ex-sefu’ RADET, escaladeaza treptele Primariei
  Emil Boc: PSD pregateste o schema tip «Duvaz», omul fiind Cozmin Gusa
  Ioan Talpes il toarna pe Andrei Plesu la Basescu
  PNTCD: In greseli politice, Constantinescu e consecvent!
  Rusilor le place mai mult UE decat SUA
  Schröder se tine tare
  Kim ameninta din nou
  Hariri, inmormantat cu fast
  Coruptie la ONU: «Beizadeaua» lui Kofi Annan, Kojo, a facut trafic cu petrol
  Disperare la varf: Chisinaul interzice importul de fulare si caciulite portocalii
  Romanii, poporul care are cea mai mare incredere in UE
  Patronii spanioli refuza regularizarea situatiei imigrantilor angajati fara acte legale
  «Gardianul» a sesizat CIO in cazul chestorului Marcel Popescu
  MORARIU, IN AFARA LEGII!
  Cazul fertilizarilor ilegale, la Politia Capitalei
  Final de ancheta in cazul avionului prabusit la Iasi
  Paguba de 50 miliarde lei la Primaria Neamt
  Cravatele cumparate de RNP cu 5 milioane de la «Hunter Vip» costa, de fapt, 1,3 milioane lei
  Patronii VGB, arestati cu o ora inainte de a le expira mandatele de retinere
  Primul sindicat al politistilor are deja 10.000 de membri
  Vasile Duta a fost, din nou, trimis in judecata de PNA
  Despre Marian Vanghelie
  Colt isi da capota jos
  Licurici si bulgari de lumina
  Paguboasa criza de sange
  Leucemia la varste fragede
  Ceva de dulce
  Concert extraordinar
  "Din Dragoste" nu are rival la audiente
  Dictionar Oxford Explicativ Ilustrat, pe piata romaneasca
  "Astazi e ziua ta..." - Octavian Belu
  Maxime: 10°C, minime: –4°C
  Speriati de performanta
  Moartea lui Hariri, punct de cotitura
  Hardware
  Mircea Eliade, marca raspandita pe Net
  Celular cu televizor si doua camere
  Cea mai mare investitie din sectorul generare dupa 1989
  Actiunile SIF se coaguleaza
  Codul Muncii - Concedii cu bani putini
  AFI : "Basescu n-a comis nici o ilegalitate"
  Emil Boc : "Adevaratul candidat al PSD este Gusa"
  Protocol - S-au stabilit regulile in Coalitie
  Bucuresti - Opaina, candidatul PUR la Primarie
  Traian Basescu: "Romania mai are probleme de securitate nationala"
  Incident - Masina unei actrite, spulberata
  Contre pentru Delta
  Scandal - Ungaria Mare, pe masina
  Procesul FNI - "Vantu e principalul vinovat!"
  Muschii VGB-RAFO
   
  Ultimele stiri din -
Trimite Email cu aceasta stire
Tipareste Stire
Mai multe stiri din
· Amenda - Penalizat pentru ca a mers prea incet  (2005-11-21 10:28:24)
· Literatura transformata in SMS-uri  (2005-11-19 11:49:43)
· Despagubiri pentru o tunsoare gresita  (2005-11-18 11:09:03)
· Bulgaria - Presedintele tribunalului conduce o masina furata  (2005-11-17 18:00:41)
· Contrabanda - Prea multe oua in chiloti  (2005-11-15 12:22:53)
· Lume, lume...  (2005-11-14 10:24:11)
· The Sun a publicat cel mai mare ziar  (2005-11-12 12:35:14)
· Inconstienta - Crocodil pe post de perna  (2005-11-11 10:38:47)
· Pisica milionara  (2005-11-07 11:59:38)
· Studiu - Munca iti 'conserva' trupul  (2005-11-05 10:51:50)
Parteneri media :
Jurnalul National Libertatea OnLine Ziarul care spune lucrurilor pe nume Cotidianul Gardianul
   
Wallpaper Stiri Concursuri ServiciiOnLine DownloadSoft
Sms Moka Vremea JocuriOnLine Sistemul fiscal Titrari
Mail Media Programul TV Persoane fizice Wallpaper
#irc Curs Valutar Bancuri Persoane juridice Referate
BAC 2004 Linkuri utile Muzica Noutati Retete Culinare
       PHG recomanda    Adaugari noi
Cum sa adaugi un site - Termeni de utilizare - Politica de securitate - Mail us - Publica pe acest site  FreeFind.com



© Copyright reserved by PHG SOFT- 2003-2005