Portalul Tau - Interzis celor fara viitor !
Totul despre muzika , aici! Stiri , topuri , versuri ...mp3! Stiri Media , Barfe , tot ce este nou!... Referate On Line Casuta ta de mail ! 15Mb free! Cele mai apreciate retete culinare doar pentru tine! Download software ! Orice programel de care ai nevoie! Subtitrari ! Doar pentru a nu cauta prea mult! Cand ai nevoie sa zici ceva ! PHG Forum si te vei face auzit!
Referate On Line
Kut.Ro-Primul Motor de Cautare in Domeniile .ro
 
  
Servicii On Line

În Monitorul Oficial Nr. 107/20.02.2003 a fost publicat Ordinul nr. 16 din 20 februarie 2003 privind procedura avizare a instrumentelor de plata cu acces la distanta, de tipul aplicatiilor Internet-banking sau home-banking.

Pentru accesul la acest serviciu folositi link-ul:
   
Acum puteti completa on-line sase formulare, apartinând urmatoarelor institutii:
- C.N.P.A.S
1. Declararea obligatiilor de plata catre bugetul asigurarilor sociale

- A.N.O.F.M
2. Declaratie privind privind evidenta nominala a asiguratilor si a obligatiilor de plata catre bugetul asigurarilor pentru somaj

- C.N.A.S
3. Declaratie pentru CNAS

- Ministerul Finantelor Publice
4. Declaratie privind obligatiile de plata la bugetul general consolidat - (100)
5. Declaratie privind impozitul pe profit - (101)
6. Decont privind taxa pe valoarea adaugata - (300)

Pentru accesarea acestor servicii trebuie sa fiti înregistrati în Sistemul Electronic National.
Daca nu sunteti înregistrati: Va rugam sa solicitati catre IGCTI - Inspectoratul General pentru Comunicatii si Tehnologia Informatiei eliberarea unui certificat digital în acest sens si sa accesati site-ul e-guvernare.
Daca sunteti înregistrati: Va rugam sa va instalati certificatul digital primit si sa va folositi de acesta pentru autentificarea în sistem.

  Declaratie CAS

În conformitate cu ordinului ministrului finantelor publice nr.281/10.02.2004 acest serviciu a fost inclus în Servicul Formular Unic.

Pentru accesul la acest serviciu folositi link-ul:https://formularunic.e-guvernare.ro
   
  Permise Auto

Acest proiect este menit sa faciliteze relatia dintre autoritati si cetateni, acestia din urma având avantajul de a contacta autoritatile fie de la calculatorul propriu, fie de la orice alt punct de acces la Internet.

Pentru accesul la acest serviciu folositi link-ul: Permise auto
   
  Declaratie privind obligatiile de plata la bugetul de stat

În conformitate cu ordinului ministrului finantelor publice nr.281/10.02.2004 acest serviciu a fost inclus în Servicul Formular Unic.

Pentru accesul la acest serviciu folositi link-ul:https://formularunic.e-guvernare.ro
   
  Decont privind taxa pe valoarea adaugata

În conformitate cu ordinului ministrului finantelor publice nr.281/10.02.2004 acest serviciu a fost inclus în Servicul Formular Unic.

Pentru accesul la acest serviciu folositi link-ul:https://formularunic.e-guvernare.ro
Pentru accesul la acest serviciu folositi link-ul : http://www.e-statistica.ro
  Rapoarte privind Administratia Publica
   
  e-Statistica (Sistem electronic de colectare a datelor)
   
  Depunere Bilant Contabil

Pentru detalii legate de pasii pe care un utilizator trebuie sa ii urmeze in cadrul sistemului DecWeb consultati link-urile de mai jos

  1. Programul de asistenta
  2. Transmiterea bilantului contabil
  3. Verificare starii bilantului
  4. Lansare aplicatie
Pentru accesul la acest serviciu folositi link-ul: http://217.156.52.55/site/ghid.html?
   
  Autorizatii Auto

Aplicatia este disponibila pentru utilizare conform legii.
Datele publicate sunt reale si conforme cu ultimele date furnizate de Autoritatea Rutiera Romana.

De asemenea, stocul de autorizatii este cel preluat cu proces verbal si publicat la sectiunea "Autorizatii preluate de la ARR" .

Accesul la contul personal se face pe baza certificatului digital si a datelor de identificare la aplicatie

Pentru accesul la acest serviciu folositi link-ul: http://www.autorizatiiauto.ro/
  Sistem informatic integrat Viza on line

Sistemul informatic integrat Viza on line permite procesarea on line a cererilor de viza de intrare în România a cetatenilor straini, care pot sa fie facute atât la misiunile diplomatice si la oficiile consulare ale României, cât si în tara, la Directia Generala Afaceri Consulare sau la Autoritatea pentru Straini.

În vederea perfectionarii sistemului de acordare a vizelor de intrare în România, în conformitate cu cerintele UE, a fost lansat sistemul Viza on line, care va permite dezvoltarea sistemului de management al strainilor în România prin eficientizarea activitatilor specifice acordarii de vize.

Acest sistem asigura preluarea cu fidelitate a datelor personale, inclusiv a fotografiei recente, garantând, de asemenea, mentinerea comunicarii bidirectionale pe Internet între MAE si misiunile îndepartate, în conditii de securitate maxima.

Lansat la începutul lui 2004, se estimeaza ca sistemul va asigura procesarea a peste 300.000 de cereri anual, pâna la sfârsitul anului urmând a fi conectate on line 71 de consulate.

Serviciul functioneaza în regim de acces restrictionat.
  Declaratii vamale on line

Serviciul Declaratii vamale on line permite completarea on line a declaratiilor vamale pentru urmatoarele 3 categorii de declaranti:

  • Vamuirea la destinatie (IED) pentru cele 194 de mari companii care efectueaza formalitati de vamuire la sediul propriu
  • Comisionari vamali (CV) - pentru cei 272 comisionari care intermediaza si efectueaza toate formalitatile specifice vamuirii
  • 164 de declaranti în nume propriu

Serviciul electronic Declaratii vamale on line asigura autentificarea utilizatorilor prin certificat digital, fapt ce permite si semnarea electronica a documentului. În acest fel, timpul dedicat rezolvarii formalitatilor pentru declarantii în nume propriu va fi mult redus, înlocuind procedura clasica de completare a declaratiilor care înainte trebuiau completate pe calculatoare, salvate pe dischete si duse la punctul vamal împreuna cu dosarul de acte aferente.

 Într-o etapa ulterioara serviciul electronic Declaratii vamale on line va permite efectuarea de plati electronice prin interfatarea cu bancile care ofera solutii de Internet sau Home banking

Serviciul functioneaza în regim de acces restrictionat.
Source : http://www.e-guvernare.ro/  | Posted by: daniel on Aprilie 1, 2004 13:03 GMT | Print this article | Send this article to a friend
   
 
Parteneri : www.masini.ro www.jurnalul.ro www.libertatea.ro www.tvmania.ro 
Cum sa adaugi un site - Termeni de utilizare - Politica de securitate - Mail us - Publica pe acest site  FreeFind.com© Copyright reserved by PHG SOFT- 2003-2005